Bun venit in magazinul Alsafix - www.capsatoarelemn.ro!


Grupul Alsafix – specializat in fixare profesionala – si-a inceput activitatea in 1994 in Franta, devenind unul dintre cele mai importante nume de pe piata distributiei de sisteme de fixare. Ca o dezvoltare fireasca, din 2006 Grupul Alsafix este prezent in Romania, iar din 2007 in Spania.
Fixarea cu agrafe, fixarea in cuie, gaurirea, fixarea cu organe de asamblare, insurubarea si conectica sunt operatiuni care ne reprezinta la modul profesionist si alcatuiesc spiritul ALSAFIX.
Garantia calitatii este asigurata de colaborarea cu parteneri de renume mondial ca: HAUBOLD, MAX, POWERS, PREBENA, PANASONIC.
PRODUSE:
Capsatoare: manuale, electrice, pneumatice si autonome.
Masini de batut cuie: manuale, electrice, cu acumulatori, cu aer comprimat, autonome, masini de insurubat/ gaurit, masini pentru decupat, masini de legat fier beton.
Compresoare, generatoare si accesorii pentru aerul comprimat.
Conectori metalici pentru imbinari in lemn.
Consumabile pentru capsatoare si masini de batut cuie.
Agrafe de diverse dimensiuni, din otel, din otel galvanizate acoperite cu rasina, din inox, cupru, din nylon.
Cuie de diverse dimensiuni, in benzi, in bobine, lise, inelate, rasucite, din otel, din otel galvanizate, din inox, din aluminiu, din nylon.
Fixare in: gips-carton, in lemn, in caramida si materiale cu goluri, in beton.
Burghie pentru beton si burghie pentru lemn. 
SERVICII:
Demonstratii pe santier cu aparatele si consumabilele specifice. Livrare la beneficiar in 24/48 ore in conditii de maxima siguranta.
Asistenta tehnica la montarea sculelor, pentru alegerea consumabilelor potrivite.
Documentatii tehnice, fise tehnice si avize tehnice europene pentru toate produsele.
Service in garantie si post garantie pentru scule. 
CALITATE:
Calitatea produselor si a serviciilor, precum si satisfacerea cerintelor clientilor constituie o prioritate pentru toti angajatii grupului de firme. Sistemele de management al calitatii implementate in cadrul organizatiei sunt certificate in conformitate cu standardul international ISO 900.